dinsdag 17 maart 2009

Sprokkelhout

In tegenstelling tot Dre houd ik van maaltijden bestaande uit losse minigerechtjes en veel verschillende sterke smaken. Hieronder mijn favoriete combi...

Een bordje krul- of eikenbladslamix met cherrytomaatjes, zwarte olijven en gemengde noten. Gebruik naar eigen smaak sesamolie en/of balsamicoazijn, zeezout & witte peper als dressing.

Snijd een avocado door in de lengte en verwijder de pit. Vul het kuiltje met knoflook- of sesamolie en sesamzaadjes. 

Het geheel mist nu alleen nog een flinke (zuurdesem)boterham met Hüttenkäse, bruchetta en zeezout & een paar blokjes oude geitenkaas.

Ingrediënten:
·      Zwaar brood (bijv. zuurdesembrood)
·      Hüttenkäse
·      Noten
·      Geitenkaas
·      Avocado
·      Zwarte olijven
·      Sesamolie of knoflookolie
·      Balsamicoazijn
·      Krul- of eikenbladslamix
·      Cherryomaatjes
·      Sesam

Kruiden & specerijen:

·      Zeezout & witte peper
·      Bruchetta (mengsel van splintertjes gedroogde tomaat, ui en knoflook)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten